Euro 37

Δίσκος AMILA Εμαγιέ 28mm 10Kg

1 of
Προηγούμενο Επόμενο

Στοιχεία αγγελίας

  • ID Αγγελίας: 49182

  • Προστέθηκε: 3 Νοεμβρίου, 2023

  • Τιμή: Euro 37

  • Κατάσταση : Καινούργιο

  • Τοποθεσία: Ελλάδα

  • Περιοχή: Αττική

  • Πόλη: Αθήνα

  • Προβολές : 123

  • Ιστοσελίδα: https://bodypro.gr/

Αθήνα

Περιγραφή

ΔΙΣΚΟΣ AMILA 28MM ΕΜΑΓΙΕ ΓΚΡΙ 10KG

Οι δίσκοι αν και φαίνεται ένα απλό προϊόν στην πραγματικότητα είναι αρκετά πιο σύνθετο. Η διαδικασία παραγωγής τους προκειμένου να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, είναι δύσκολη και πολυσύνθετη, ενώ οι ποιότητα από δίσκο σε δίσκο διαφέρει σημαντικά. Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την διαδικασία και τι πρέπει να προσέξει ο καταναλωτής πριν προβεί στην αγορά.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουν την διαφορά στον δίσκο είναι το πάχος. Ο λόγος είναι ότι το μαντέμι, είναι μίγμα σιδήρου με άνθρακα. Όσο πιο παχύς είναι ο δίσκος τόσο λιγότερο σίδηρο έχει το μίγμα, άρα τόσο φθηνότερο είναι το προϊόν, όμως και χειρότερο ποιοτικά.

Στους καλούς δίσκους το βάρος μπορεί να κυμαίνεται σε +/- 5%. Σε περίπτωση που είναι παραπάνω η ποιότητα του δίσκου, και η ποιότητα της διαδικασίας εργοστασίου δεν είναι καλή.

Η διαδικασία φινιρίσματος, ακολουθεί ως εξής. Στην αρχή, αφού βγει από το καλούπι ο δίσκος τροχίζεται και λειαίνεται αρκετά σχολαστικά για ένα τέλειο λείο αποτέλεσμα. Στην συνέχεια βάφεται με ειδικά αντισκουρικά για μια πρώτη προστασία, και μπαίνει σε μεγάλους φούρνους για να ψηθεί και η αντισκουρική βαφή να «κάτσει» στον δίσκο αποτελεσματικά. Το σωστό φούρνισμα θα δώσει την κατάλληλη πρώτη, και πιο σημαντική, προστασία αλλά και την ωραία εμφάνιση. Τέλος ο δίσκος περνιέται από ειδικό λάδιβερνίκι που του δίνει την λάμψη και την προστασία. Οι ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί το εργοστάσιο φαίνονται στην γυαλάδα του δίσκου. Όσο πιο γυαλιστερό τόσο καλύτερα είναι τα υλικά. Σε περίπτωση που δεν γίνει σωστό φούρνισμα ή δεν γίνει καθόλου, όπως κάνουν πολλά εργοστάσια για να χαμηλώσουν το κόστος, πολύ γρήγορα ο δίσκος θα σκουριάσει.

Σχόλια

Αφήστε Κάποιο Σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly