Euro 70

Σκάφος υψηλής ταχύτητας με φώτα LED

1 of
Προηγούμενο Επόμενο

Στοιχεία αγγελίας

  • ID Αγγελίας: 136389

  • Προστέθηκε: 21 Δεκεμβρίου, 2023

  • Τιμή: Euro 70

  • Κατάσταση : Καινούργιο

  • Τοποθεσία: Ελλάδα

  • Περιοχή: Αττική

  • Πόλη: Αθήνα

  • Προβολές : 40

Αθήνα

Περιγραφή

ΠΩΛΕΙΤΑΙ τηλεκατευθυνομενο σκαφος στο κουτι του σε αριστη κατασταση δοκιμασμενο μονο μια φορα στο νερο. Σκάφη RC υψηλής ταχύτητας με φώτα LED τηλεχειριστήριο Αγωνιστικά σκάφη για ενήλικες Παιδικό παιχνίδι
【Βάρκα RC υψηλής ταχύτητας για ενήλικες και παιδιά】: Το σκάφος παιχνιδιών Velocity RC διασχίζει το νερό με ταχύτητα 30+ mph, δίνοντάς σας τη συγκίνηση των αγώνων και του ελέγχου. Το Smart 2,4 GHZ καθιστά δυνατό να κάνετε το αγωνιστικό ταξίδι μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, παρέχοντας απόδοση χωρίς εμπλοκές και κατά των παρεμβολών.
【Λειτουργία Ποτέ Ανατροπή】: Διαθέτοντας σχέδιο αναστροφής και αυτόματης ανόρθωσης 180°, κάνει το αγωνιστικό σκάφος να διατηρεί την οριζόντια κατεύθυνση για να τρέχει σταθερό όταν αναποδογυρίζει. Αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να διασφαλίσει ότι το σκάφος μας μπορεί να παίξει με δυνατό αέρα και τα κύματα να μην εξαφανιστούν στη θάλασσα ή τις λίμνες.
【RC Racing Boat με φώτα LED】: Τα δροσερά φώτα LED θα ήταν ένας εξαιρετικός βοηθός και εκπληκτική θέα στο νυχτερινό ταξίδι, δίνοντάς σας πολύ περισσότερη αγωνιστική διασκέδαση στο ταξίδι στο νερό.
【Λειτουργία συναγερμού χαμηλής μπαταρίας】: Μόλις το σκάφος ή ο ελεγκτής σας είναι σε χαμηλή ισχύ, θα ηχήσει και θα σας υπενθυμίσει να οδηγήσετε το σκάφος να επιστρέψετε και να μην το χάσετε στο νερό, αυτός ο σχεδιασμός ενισχύει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του σκάφους ενώ τρέχει. η απόσταση ελέγχου αυτού του αγωνιστικού σκάφους είναι έως και 393 πόδια.
【Διπλή αδιάβροχη σχεδίαση】: Ανθεκτική σχεδίαση γάστρας, προστασία διπλής καταπακτής για καλύτερη αντοχή στο νερό. Ο μυτερός σχεδιασμός της γάστρας μπορεί να μειώσει τις οπισθοχωρήσεις που προκαλούνται από το ρεύμα και μπορεί να προσθέσει την ταχύτητα λειτουργίας. Αυτό το μοντέλο είναι ένα ιδανικό ψυχαγωγικό παιχνίδι για αρχάριους και επαγγελματίες. Συνιστάται για άτομα που τους αρέσει να παίζουν στο νερό στη λίμνη, την παραλία, τη λίμνη ή την πισίνα.
Τηλεχειριστήριο κατά των παρεμβολών 2,4 GHz
Ταχύτητα RC σκάφους υψηλής ταχύτητας έως 30+mph
Έρχεται με 2 * 7,4 V/ 600 mAh επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (περίπου 25 λεπτά λειτουργίας)
Με τη λειτουργία αυτόματης ανάκτησης αναστροφής, μπορείτε να κάνετε κασκαντέρ στο σκάφος σε οποιαδήποτε λίμνη ή ποτάμι.
Ένας υδρόψυκτος κινητήρας διατηρεί τον κινητήρα να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά.
Λειτουργία ανάκτησης ανατροπής
Αυτή η λειτουργία αυτόματης ανόρθωσης μπορεί να διασφαλίσει ότι το σκάφος κινείται πάντα σε οριζόντια κατεύθυνση, γεγονός που βελτίωσε σημαντικά τη σταθερότητα του σκάφους κατά την οδήγηση.
Σκάφη με τηλεχειρισμό υψηλής ταχύτητας
Ένας μεγάλος κινητήρας ωθεί αυτά τα σκάφη RC σε επιβλητικά 30+ MPH! Ο πομπός 4 καναλιών 2,4 GHz σάς επιτρέπει να βρείτε το δικό σας σήμα ενώ αγωνίζεστε με άλλα σκάφη. Επιτρέπει πολλαπλά ταχύπλοα να πλέουν ταυτόχρονα.
Λειτουργία συναγερμού χαμηλής μπαταρίας
Το χειριστήριο θα ηχήσει μόλις ανιχνεύσει τη χαμηλή ισχύ του ελεγκτή & RC Boat, σας υπενθυμίζει να αφήσετε το σκάφος να επιστρέψει και αυτό θα μπορούσε να σας εμποδίσει να χάσετε τον έλεγχό του.
Εναλλάξιμα εξαρτήματα
Τα εναλλάξιμα εξαρτήματα κάνουν μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά για μεγαλύτερο χρόνο παιχνιδιού, έγιναν ταχύτεροι αγώνες στο παιχνίδι αγώνων σκαφών rc.
Υδρόψυκτος κινητήρας Τεχν
Το ενσωματωμένο σύστημα υδρόψυξης βοηθά να διατηρείται το S2 δροσερό για μεγαλύτερους χρόνους λειτουργίας και ολοήμερη διασκέδαση.
Η θερμοκρασία του κινητήρα του σκάφους παιχνιδιού μπορεί να ρυθμιστεί αυτόματα για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του σκάφους με τηλεχειρισμό
Αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο
Τηλεχειριστήριο 2,4 GHz, αγωνιστείτε με τους φίλους σας χωρίς παρεμβολές
Η αναβαθμισμένη σχεδίαση, σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιπέτειας

Σχόλια

Αφήστε Κάποιο Σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly